Rehabjog – Megváltozott munkaképesség – felülvizsgálat, rokkant, rehabilitáció

Lényeges számomra, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek, döntésükhöz teljes körű útmutatást nyújthassak szakterületemen. Magabiztossággal és rutinnal kezelem a speciális jogi-, szakmai helyzeteket a különböző esetekben konkrét adekvát indoklással.

Közérthetőség, szakmaiság, korrektség, megbízhatóság, rövid határidőn belül. Fontosnak tartom, hogy a hozzám fordulók személyre szólóan választ kaphassak kérdéseikre, és a teljes körű információk alapján hozhassák meg döntéseiket, amelyben színvonalas szakmai támogató segítséget nyújtok díjmentesen mobilon, kérésre menedzselem az eljárást, szakmai álláspontom megfogalmazom a beadványokban, ha kell, képes vagyok vitatni a kirendelt szakértői véleményt szakmai indoklással. Várom jelentkezését!
“A legnagyobb hatalom az a képesség, hogy megalkossuk, amire legjobban vágyunk, és közben értéket teremtsünk mások számára.” ~ Tony Robbins

Ismét pert nyertünk rehabilitációs szakértőként szakmai támogatásommal (2023.néhány) Keressen bátran!

  • Ismét pert nyertünk ügyfelemet segítve, visszanyertük a B2 helyett C2 rokkantsági ellátását 12 hónap alatt (-23-aug., okt. Veszprémi Törvénysz.), és ugyan ezen szakkérdésen alapuló megszüntetett özvegyi nyugdíját természetesen visszamenőleg is egy összegben soron kívüli kifizetéssel.
  • Ismét pert nyertünk ügyfelemet segítve, visszanyertük az egyetlen ellátását, ami biztosítást jelentett a munkaképtelen ügyfelemnek, a megszüntetett rokkantsági járadékát, 14 hó után (-23- okt. Debreceni Törvényszék).
  • Ismét pert nyertünk ügyfelemet segítve, B1 rehabilitációs ellátás helyett C2 rokkantsági ellátást 8 hónap alatt (-23- okt. Szegedi Törvénysz.).
  • Ismét pert nyertünk ügyfelemet segítve, visszamenőleges rokkantsági ellátás fizikai állapotjavulás nem történt perben 12 hó alatt(-23- jún. Főv. Törvényszék).
  • Ismét pert nyertünk ügyfelemet segítve, visszanyertük az özvegyi nyugdíját ezután B2 helyett C2 rokkantsági ellátást is 12 hó és 14 hó alatt(-23- ápr. júl. Főv. Törvényszék).
  • Ismét pert nyertünk ügyfelemet segítve, semmi ellátás helyett B2 rokkantsági ellátást 10 hónap alatt (-23- máj. Főv. Törvényszék).
  • Ismét pert nyertünk ügyfelemet segítve, B2 helyett C2 rokkantsági ellátást 20 hó alatt (-23- jún. Főv. Törvényszék).
  • Ismét pert nyertünk ügyfelemet segítve, B2 helyett C2 rokkantsági ellátást 12 hó alatt (-23- nov. Szegedi Törvényszék).

Szakterületeim:

  • tanácsadás: felülvizsgálati eljárások, ellátások eljárásai, közigazgatási eljárások területen,
  • ebben a témában peres eljárások, munkajog, társadalombiztosítási (Tb) jog, esélyegyenlőség eljárások, beadványok szerkesztésének menedzselése,
  • foglalkozási rehabilitáció koordinálása, összehangolása,
  • humánpolitika-, HR szervezés-, jogi-, gyógypedagógiai-, egészségtudományi-, szociálpszichológiai-, gazdaság-, társadalomtudományi témában menedzselés.

MIÉRT keressen?

A megfelelő jogi-, szakmai ismeretek hiánya gyakran komoly anyagi veszteséggel, hátrányos következménnyel járhat, munkáltatók számára, egészségkárosodott munkavállalók számára.

Szeretné Munkáltatóként pontosan ismerni biztosítási-, adó-, munkaügyi-, egyéb kötelezettségekből adódó teendőit, munkáltatói kedvezményeket?

Szeretné tudni Egészségkárosodott személyként határozatában, irataiban mi mit jelent, mit tehet, vagy nem tehet, hogyan van esélye adott esetében? Elbukhatja ügyét, vagy talán még az eljárás elindításáig sem jut el a komplikált tartalmi, jogszabályi előírások miatt.

Mindenképpen a témához jól értő, felkészült, tájékozott, tapasztalt, szakmai vélemény megfogalmazására képes személy alkalmas csak a témában hiteles, megbízható szakmai támogatást nyújtani. Kapcsolat: itt.

Az egészségkárosodott személynek az ügy pozitív lezárását számos más buktató akadályozza, leggyakrabban a kirendelt szakértőnek esetlegesen aggályos véleményét nem tudja az ügyfél szakértelem hiányában érdemben vitatni.

Ahhoz, hogy megnyerje a pert rehabilitációs-, ellátási ügyekben, elengedhetetlen felismerni, hogy a kirendelt szakértő véleménye hol aggályos, érvelését képesnek kell lennie pontosan megfogalmazni írásban, azt megindokolni, valamint állításait szakmai jogszabályokkal, bizonyítékokkal alá kell tudni támasztani.

Esélyeit felmérem az eljárásban, ill. közlöm, mit szerezzen be, ha hiányosak leletei és hogyan, átvizsgálom kérésére általam célszerűnek tartott leleteit, határozatát, szakvéleményét, hogy van-e alapos jogalapja adott esetben a kereseti kérelemnek, és rehabilitációs szakértői álláspontomat kérésére megfizethető áron számla ellenében megfogalmazom, azt ingyenesen a beadványába foglalom. Majd 20 év gyakorlatom van ebben, végig menedzselem perét.

Képet nyújtok arról, hogy ügyében, bizonyításában kellő jártassággal „mozoghasson” szakértői támogatásommal a szakmai szabályok szerint van esélye nyerni ezen ellátások ügyében.

Lépésről lépésre támogatom Önt, hogy növelje az esélyét az ügy sikeres végkimenetelére, hogy magabiztosan, félelem, kétségek nélkül képviselhesse önmagát.

Várom jelentkezését! Szakmai támogatásommal sok sikeres ügyfél véleményét itt olvashatja: vagy itt.
Évtizedes gyakorlattal, átfogó ismeretekkel, végzettséggel, képzettséggel rendelkezem a témában, orvos-továbbképzéseken, a szakértők képzésében meghívott előadóként.

Ismét pert nyertünk ügyfelemet segítve, visszanyertük a B2 helyett C2 rokkantsági ellátását 12 hónap alatt, és ugyan ezen szakkérdésen alapuló megszüntetett özvegyi nyugdíját természetesen visszamenőleg is egy összegben soron kívüli kifizetéssel.
Ismét pert nyertünk ügyfelemet segítve, visszanyertük az egyetlen ellátását, ami biztosítást jelentett a munkaképtelen ügyfelemnek, a megszüntetett rokkantsági járadékát, 14 hó után. Nem sorolom.

A bírósági eljárásban egyedül eljárni nem mindig egyszerű és előnyös,

hiszen a bírósági eljárásnak sok szabálya, formai-, tartalmi követelménye és bonyolultsága van, amelyet nem mindenki ismer vagy tud megfelelően alkalmazni.
A hozzáértő pl. rehabilitációs szakértő, mint én, segít a jogi-, orvosi feltételek, helyzet felmérésében, a jogi- szakmai érvek és bizonyítékok összegyűjtésében, a keresetlevél vagy más iratok megírásában, a tárgyalásra felkészítésben, a lehetőségek kihasználásában, segít megvédeni az ügyfél jogait, érdekeit a bíróság előtt a másik féllel szemben, szakmai tudása és tapasztalata segíthet abban, hogy az ügyfél a lehető legjobb eredményt érje el a bírósági eljárásban.
Segítek, hogy az ügyfél ne essen abba a hibába, hogy érzelmei vagy indulatai befolyásolják a döntéseit, vagy hogy olyan jogi-, szakmai tévedéseket kövessen el, amelyek hátrányosan érintik az ügyét. Ismerem a bírósági eljárás menetét, a határidőket,…így hatékonyan kezelem ezt is.

Ha lehetséges, pár percben díjmentesen útmutatást nyújtok mobilon.
Megfizethető vagyok megváltozott munkaképességű rehabilitációs szakértőként, sorstársként.
Keressen bátran!

HOGYAN keressen?

Budapesten személyesen megtalálható vagyok, ám országosan-. határon túlról is megkereshetnek, elektronikusan (email joganyagok átküldése megbeszélést követően, az alapján), vagy mobilomon visszahívom készséggel, ill. WhatsApp…kapcsolat itt.

Bízom benne, hamarosan Önt is ügyfeleim körében üdvözölhetem!

To be a man is to be responsible. It is to feel, when setting one’s stone, that one is contributing to the building of the world.
Embernek lenni pontosan annyit jelent, mint felelősnek lenni. Érezni, hogy a kővel, melyet lehelyez, a világot építi tovább.” ~ Antoine de Saint-Exupéry

Bernáthné Székely Julianna
rehabilitációs gazdasági menedzser, rehabilitációs szakértő
+36-20-420-20-39 julia.bernath@gmail.com; bernath.julia@versenykepesseg.eu